Categorie Bond - bijlage

Het verhaal van mijn eerste kus voor mijn baby, een gefluister vanuit het hart
Bond - bijlage

Het verhaal van mijn eerste kus voor mijn baby, een gefluister vanuit het hart

Tegenwoordig weten we alle ouders dat het opvoeden van onze kleintjes met de roede van autoriteit niet bijdraagt ​​aan het hebben van gelukkige en veilige kinderen. Zinnen als 'je doet het, punt' of 'omdat ik het zei' zijn al voorbij. Het heden gaat over kussen en liefkozingen. En het is dat het is aangetoond dat het genegenheidstekort afwijkingen veroorzaakt in de opvoeding en het geluk van de kleintjes, tekortkomingen die tot aan hun volwassen leven zullen voortduren.

Lees Verder

Bond - bijlage

Knuffels en kusjes voor kinderen zijn ook op aanvraag

De leegte die men voelt bij het verlaten van de borstvoeding is erg groot, en hier maakt het niet uit of het de beslissing van de kinderen was of de onze, het is moeilijk om aan het idee te wennen! Ik heb het in mijn eigen vlees geleefd, maar ik heb de methode gevonden om ze het beste van mij te blijven geven, want knuffels en kusjes voor kinderen worden ook vrijelijk gevraagd.
Lees Verder
Bond - bijlage

Het verhaal van mijn eerste kus voor mijn baby, een gefluister vanuit het hart

Tegenwoordig weten we alle ouders dat het opvoeden van onze kleintjes met de roede van autoriteit niet bijdraagt ​​aan het hebben van gelukkige en veilige kinderen. Zinnen als 'je doet het, punt' of 'omdat ik het zei' zijn al voorbij. Het heden gaat over kussen en liefkozingen. En het is dat het is aangetoond dat het genegenheidstekort afwijkingen veroorzaakt in de opvoeding en het geluk van de kleintjes, tekortkomingen die tot aan hun volwassen leven zullen voortduren.
Lees Verder
Bond - bijlage

De Bowlby-gehechtheidstheorie die u met uw baby wilt oefenen

De Britse psycholoog en psychoanalyticus John Bowlby (1907–1990) geloofde dat ouderlijke gehechtheid aan kinderen en vice versa een sleutelrol speelt, vooral tijdens de vroege kinderjaren. Waarom? Nou, want als deze gehechtheid compleet is, kan het kind gelukkig opgroeien en als volwassene een volwaardig sociaal en emotioneel leven leiden.
Lees Verder